Carmela Fortuny, portaveu de Junts per Sant Cugat FOTO: Cedida

Política

Junts per Sant Cugat carrega contra els altres partits independentistes per l'1 d'Octubre

Junts per Sant Cugat volia fer una declaració de portaveus que recordés el referèndum de 2017

Junts per Sant Cugat ha carregat contra la resta de partits independentises de l'Ajuntament per no elaborar una proposta conjunta per recordar el referèndum de l'1 d'octubre de 2017. Junts va presentar una proposta a ERC i CUP per elaborar una declaració de portaveus conjunta sobre el referèndum durant el pròxim ple municipal.

Segons la portaveu del partit, Carmela Fortuny, la iniciativa no va rebre el suport que esperaven: "Lamentem que aquesta proposta no hagi tirat endavant. És un flac favor a l’independentisme de la nostra ciutat. Tenim majoria independentista a la Junta de Portaveus i lamentem que no hagi estat possible ni posar-nos a escriure un text".

Fortuny: "No ha estat possible ni escriure una sola paraula"

"No ha estat possible ni escriure una sola paraula", ha insistit Fortuny, que no ha volgut donar més detalls sobre les discrepàncies ni assenyalar cap partit en concret. Tot i això, sí que s'ha referit a Mireia Ingla: "No ha estat possible ni que l’alcaldessa hagi fet una proposta".

Amb tot, Fortuny ha reivindicat la "unitat" entre els partits independentistes i ha apuntat que "l’1 d’Octubre representa molts santcugatencs".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.