L'Ajuntament ratificarà l'agilització de les llicències urbanístiques

Ja s'havia aprovat en el ple municipal del mes de setembre i en el de gener es portarà a aprovació definitiva, desestimant una al·legació

L'equip de govern porta al ple municipal del mes de gener la ratificació de l'agilització de les llicències urbanístiques, que ja es va aprovar inicialment en el ple municipal del mes de setembre. "Sant Cugat és un municipi amb gran activitat urbanística i cal oferir diferents vies que agilitzin els tràmits de llicències urbanístiques", explicava el tinent d'alcalde de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana, Joan Puigdomènech.

Així, les vies per poder obtenir una llicència urbanística passen de ser 3 a ser 4. Si abans podia obtenir-se a través d'una tramitació exprés, amb un únic expedient integrat d'obres i d'activitats econòmiques i restauració i amb un tràmit electrònic, ara si afegeix l'informe d'idoneïtat tècnica, que el realitzarà un col·legi professional o una entitat homologada, amb la qual cosa, l'Ajuntament externalitzarà aquest servei i no haurà de fer tràmits que abans havia de fer.

Amb tot, si el ple municipal aprova la desestimació de l'al·legació presentada per ADD Entitat d'Inspecció i Control, aquesta agilització aprovada en el ple de setembre serà una realitat.
 

Més info: Sant Cugat agilitzarà la tramitació de llicències urbanístiques

 

 
Comentaris

Destaquem