Les Joventuts d'ERC difonen un vídeo on es moquen amb la Constitució

Reivindiquen des de Sant Cugat la llibertat d'expressió el dia en què se celebren els 40 anys del text constitucional

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Cugat del Vallès han difós un vídeo a les xarxes socials on es moquen amb la Constitució espanyola. Un vídeo que coincideix amb la celebració, aquest 6 de desembre, dels 40 anys del text constitucional.

Amb aquesta acció, la formació vol reivindicar "la llibertat d'expressió en un 40 aniversari de la Constitució, en què es troba profundament amenaçada", ha apuntat Èric Gómez, regidor d'ERC a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

"Ens moquem amb una Constitució que rebutgem profundament perquè representa la indissoluble unitat de la Nació espanyola; la imposició de la llengua castellana; l'ús de les Forces Armades com a instrument de política interna per garantir la integritat territorial de l'Estat; la institució de la Corona i el Rei com a Cap d'Estat; el principi d'estabilitat pressupostaria i la imposició del pagament del deute per sobre de la despesa social; la impossibilitat d'articular els Països Catalans políticament impedint la federació de Comunitats Autònomes i la suspensió del legítim autogovern català", ha detallat Gómez.

 

 
Comentaris

Destaquem