Política

El PDeCAT de Sant Cugat escull nova direcció, liderada per Joan Soler

Joan Soler és el nou president de la gestora local

La secció local de Sant Cugat del Partit Demòcrata de Catalunya (PDeCAT) té nova direcció, després d'escollir-la en assemblea, el passat 23 de setembre. Joan Soler en serà el seu president. A banda de Soler, Mireia Canals, l'exalcaldessa Mercè Conesa, Antoni Agramunt i Xavier Auroux formaran aquesta gestora local.

La "gran experiència política i la voluntat de treball que aporten els integrants de la junta estaran al servei de l’agrupació local i del projecte que el Partit Demòcrata encarna per Sant Cugat i per Catalunya", diuen des del partit en un comunicat.

El nou president, Joan Soler, va subratllar que "la nova direcció local entoma el nou repte amb il·lusió i responsabililitat amb l'objectiu de treballar per tota la ciutadania de Sant Cugat per sobre de tot".

Un objectiu que prioritzarà la junta és el de "fer evident a associats, votants i espai polític que el Partit Demòcrata a Sant Cugat no marxa enlloc, que segueix on era i com ha estat sempre: al servei dels associats, votants i ciutadans".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.