PP i Cs no assistiran als actes institucionals amb motiu de la visita de Quim Torra

El President de la Generalitat visitarà Sant Cugat del Vallès diumenge, 16 de setembre

Els grups municipals del Partit Popular i Ciutadans de Sant Cugat del Vallès no assistiran als actes institucionals que se celebraran el diumenge, 16 de setembre, amb motiu de la visita a la ciutat del President de la Generalitat de Catalunya Quim Torra.

Més info: Quim Torra iniciarà a Sant Cugat la Marxa per la República

El PP ha anunciat mitjançant un comunicat que el seu president i regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat, Álvaro Benejam, no assistirà als actes previstos. Com apunten, "el Partit Popular no pot estar al costat d'un senyor que s'ha caracteritzat pel menyspreu, la intolerància i el supremacisme cap a les persones que no són independentistes, i representa uns ideals inapropiats i contraris a la dignitat i als principis i valors democràtics".

Per la seva banda, Cs també ha explicat que els seus tres regidors tampoc hi assistiran "per respecte als votants que no es veuen representats per les idees excloents del sr. Torra". Igualment afegeixen que no participaran d'una rebuda que "legitimi les polítiques del president Torra en defensar unes polítiques que exclouen a gran part de la ciutadania de Sant Cugat".

 
Comentaris

Destaquem