Acte de campanya del PP a Sant Cugat, amb Anna Pastor al centre de la imatge. FOTO: TOT Sant Cugat

Política

El PP vol ser "determinant en el bloc de partits constitucionalistes a Catalunya"

L'expresidenta del Congrés dels Diputats, la popular Ana Pastor, ha visitat Sant Cugat

L'expresidenta del Congrés dels Diputats i actual diputada del Partit Popular (PP), Ana Pastor, ha visitat Sant Cugat en el marc de la campanya electoral de cara a les eleccions catalanes del 14-F. Una visita en la qual ha atès als mitjans de comunicació: "Volem ser determinants en el bloc de partits constitucionalistes a Catalunya". En aquest sentit, Ana Pastor ha explicat que "Catalunya necessita estabilitat en les institucions dins del marc constitucional", i ha afirmat que "el vot útil és el PP".

Ajuts directes contra la pandèmia

L'exvicepresidenta del Congrés ha criticat la gestió de la pandèmia, tant a l'Estat com a Catalunya, i ha explicat que el PP aposta per entregar ajuts directes als sectors més afectats. A escala sanitària ha criticat també com s'ha portat la qüestió: "Tenim unes xifres molt dolentes, som un dels països del món amb més mortalitat i amb més sanitaris contagiats".

També ha destacat que "és una vergonya" el que està passant amb el pla de vacunació contra la Covid-19 a l'Estat. "Hem demanat al Govern que faci pressió perquè hi hagi el nombre més gran de vacunes possibles", ha sentenciat la popular.

Ana Pastor fa campanya del PP a Sant Cugat. FOTO: TOT Sant Cugat

Crítiques a Illa i al PSC

"No es pot confiar en qui va dir que no seria candidat", ha dit Pastor sobre Illa, a més d'afirmar que el PSC pactarà amb Esquerra Republicana. Pastor ha apuntat també que "la paraula del senyor Illa és paper mullat", i ha exigit que "el senyor Illa ha de dir la veritat als catalans".

Es desmarca de VOX

El PP fa esforços en aquesta campanya per distanciar-se de VOX, com es va poder veure en el debat electoral de TV3, i com s'ha pogut observar en les declaracions de Pastor: "Som un partit que té una història de més de 40 anys, som un partit de centre reformista, som un partit lliberal en l'àmbit econòmic, però també estem a favor d'uns serveis públics de qualitat".  En aquest sentit, Pastor s'ha definit com a una "defensora de la sanitat pública".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.