Sergio Blázquez, candidat de Cs a la presidència de Valldoreix

Blázquez és regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Sant Cugat des de 2015

Sergio Blázquez serà el candidat de Ciutadans a la presidència de l'EMD de Valldoreix per les eleccions municipals del 26 de maig. Blázquez és regidor de de Cs a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, càrrec que ostenta des de les eleccions de 2015.

El candidat valldoreixenc té 43 anys, és economista de formació i ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit comercial i de serveis bancaris.

"Valldoreix necessita una regeneració i un canvi polític que només poden arribar de la mà de Cs", exposa Blázquez en un comunicat difós per la seva formació i en el que afegeix: "La regeneració política i de les ciutats comença per incorporar professionals del sector privat a la vida pública, persones que aportin des de la seva perspectiva quotidiana els canvis necessaris per a millorar l'administració pública".

Els eixos del programa de la formació taronja per Valldoreix seran l'increment de la seguretat, la millora del manteniment i la dotació d'equipaments moderns i funcionals al municipi, així com la posada en marxa d'un centre de dia.

Els valldoreixencs i valldoreixenques voten en dues urnes en les eleccions municipals: una per escollir els regidors de Sant Cugat i l'altre per escollir directament el president de Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem