Raül Romeva en un acte d'ERC. FOTO: Lali Puig

Política

VÍDEO: Raül Romeva s'adreça als santcugatencs: "El camí cap a la república és imparable"

El pres polític santcugatenc, Raül Romeva, ha gravat un vídeo en la sessió de constitució del senat per adreçar-se als santcugatencs

Your browser doesn't support HTML5 video

El pres polític santcugatenc, Raül Romeva, ha estat avui al senat en la sessió de constitució de la cambra, on ha jurat la Constitució "per imperatiu legal" com a senador per ERC. Romeva ha aprofitat la seva estada al senat per gravar un vídeo, en el qual també apareix el senador santcugatenc, també d'ERC, Bernat Picornell, adreçant-se als santcugatencs.

Més info: Romeva acata la Constitució espanyola "fins a la proclamació de la República catalana"

Romeva ha afirmat en aquest vídeo que "el camí cap a la república és imparable", just després de fer una salutació especial: "Amigues i amics, santcugatencs i santcugatenques, un plaer tornar-me adreçar a vosaltres, en unes circumstàncies una mica anòmales", ha iniciat Romeva. A més, també s'ha mostrat convençut amb les municipals: "No tenim cap dubte que igual que vam guanyar el 28 d'abril, guanyarem el 26 de maig", ha apuntat abans de dirigir-se a la candidata d'ERC-MES a les municipals, Mireia Ingla: "Ànims i força i, sobretot, molta sort Mireia", ha dit Romeva, que tanca la llista electoral del grup municipal.

Més info: Romeva tancarà la llista d'ERC per a les municipals apostant per "una ciutat republicana"