Els candidats a l'alcaldia de Sant Cugat que formaran part del debat

Política

VÍDEO: Segueix en directe el debat de candidats amb el TOT Sant Cugat i Cugat Mèdia

Els alcaldables a Sant Cugat dels partits amb representació i dels grups significatius debatran sobre temes de preocupació ciutadana a l'espai Àgora de l'Ajuntament

Segueix en directe l'únic debat electoral de les eleccions municipals 2023 entre candidats a l'alcaldia de Sant Cugat que té lloc aquest dimarts, 23 de maig, a les 19 hores a l'espai Àgora de l'Ajuntament de Sant Cugat, organitzat pel TOT Sant Cugat i Cugat Mèdia. La presentació anirà a càrrec d'Àgata Guinó, directora adjunta del TOT Sant Cugat, i Albert Solé, cap d'informatius de Cugat Mèdia, i comptarà amb la presència dels alcaldables dels partits amb representació i dels grups significatius, és a dir, Mireia Ingla (ERC), Josep Maria Vallès (Junts), Mayte Pérez (PDeCAT), Pere Soler (PSC), Aldo Ciprian (Cs), Marco Simarro (CUP), Álvaro Benejam (PP), Ramon Gutiérrez (En Comú Podem) i Marcos Rodríguez (Vox).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.