9 activitats per gaudir de Sant Cugat durant el cap de setmana

Sant Cugat torna a la normalitat després de Nadal amb un munt d'activitats

Després de les activitats de Nadal, Sant Cugat torna a la normalitat amb diferents activitats culturals, esportives i socials que omplen l'agenda del cap de setmana.

Divendres 11

L'agenda del cap de setmana comença forta, amb un espectacle de La Fura dels Baus, Carmina Burana, que se celebra a partir de les 21 h, al Teatre - Auditori. Abans, però, durant tot el matí, aquells interessats en l'emprenedoria i el món empresarial tenen l'oportunitat de gaudir d'una formació a mida: 'Com crear la teva empresa'. Ja en altes hores de la nit, a les 22:30 h, és hora per la música en directe, amb un concert dins del Cicle La Pua, amb Núria Rossy i Ariana Bofill.

Dissabte 12

A banda de repetir-se l'espectacle de La Fura dels Baus, durant el dissabte hi ha altres activitats, com per exemple el taller adreçat a infants de 3 anys per conèixer la història de l'arca de Noè, que inicia a les 11:30 h. Pels amants dels productes de proximitat, res millor que fer un volt pel Mercat de Pagès, que envaeix el Carrer Major de productes de la millor qualitat durant tot el matí. I durant la nit, més música, en aquest cas amb un concert a càrrec de Raquel Lúa i Amaia Miranda, al Cafè Auditori.

Diumenge 13

El diumenge inicia amb salut i esport amb una nova passejada per Collserola, per conèixer l'entorn natural de Sant Cugat, que comença a les 9 h, des de la plaça de la Vila. La plaça d'Octavià serà l'escenari, de 12 h a 14 h, d'una ballada de sardanes i a la nit, a partir de les 21 h, Pedro Javier González i Horacio Fumero Duo posen el toc musical al Cafè Auditori.

 
Comentaris

Destaquem