contingut promocionat

 
logo veritas

 

Aprèn a dur un estil de vida més saludable amb aquests tallers!

Quatre nous tallers que t'ajudaran a dur una dieta més saludable

Continua el mes de maig, i amb ell, els tallers del nou racó Terra Veritas a la botiga Veritas de Sant Cugat. En aquest racó s'hi fan tota mena d'activitats per ajudar-te a tenir un estil de vida més relaxat i saludable. Entre les propostes que hi trobaràs hi ha tallers, classes de ioga i showcookings.

Aquest mes de maig se celebren quatre tallers nous relacionats amb l'alimentació. El 20 de maig, la Mireia Anglada ensenyarà a fer Hamburgueses, mandonguilles i croquetes veganes, una alernativa vegetal d'aquests plats de carn que podràs fer per a qualsevol moment. El més interessant d'aquestes receptes és que es poden conservar molt fàcilment.

Si el que vols, en canvi, és reduir el teu consum diari de sucre per no fer mal al teu organisme, el 21 de maig no et pots perdre el taller "Substituir el sucre amb productes naturals sí que és possible!" en el que, a més, es farà una degustació per veure que menjar dolç no vol dir menjar malament.

El tercer taller es farà el dia 23 i et servirà per aprendre a fer Dips i patés vegetals per untar, una opció senzilla i saludable per esmorzar, sopar o menjar amb amics. I per complementar aquest, a l'últim taller, el del dia 29, aprendràs a fer Esmorzars saludables d'estiu, amb Astrid Barqué. El primer menjar del dia és el més important per arrencar la jornada amb força, i si tu ets dels que esmorza ràpid i malament, et serà especialment útil.

Més info: Terra, un nou espai de tallers de cuina saludable!

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?