contingut promocionat
Captura de pantalla 2018 12 07 a las 9.00.45

 

Aquest Nadal regala una sessió de fotos als que més estimes

La santcugatenca Laia Ylla captura moments en família amb fantàstics contrallums

T'agradaria regalar un record que perduri en el temps? Què et sembla una sessió fotogràfica amb la teva família? En l'era de les imatges efímeres i immediates, és moment de parar i pensar en fotografies creades perquè durin en el temps. Imatges pensades especialment per a la teva família, fetes amb llum natural i sense posar davant la càmera i gaudint d’aquesta estona. Aquest Nadal podries regalar una d'aquestes sessions de la fotògrafa Laia Ylla i en entorns únics de Sant Cugat i del Parc de Collserola.


La santcugatenca, que fa més de cinc anys que es dedica a la fotografia, també ofereix Experiències Fotogràfiques, un xec regal que s'entrega totalment preparat per regalar. 

Un altre de les imatges de la fotògrafa santcugatenca FOTO: Laia Ylla

Un altre de les imatges de la fotògrafa santcugatenca FOTO: Laia Ylla

 

Les fotos es fan en plena natura i llum natural FOTO: Laia Ylla

Les fotos es fan en plena natura FOTO: Laia Ylla

Fotografies de boda

A més, i si t'has de casar, has de saber que Laia Ylla també és especialista en fotos de casament, amb imatges basades a capturar la naturalitat d'un dia tan assenyalat, explicant la història d'amor per crear un reportatge especial per reviure'l un cop rere un altre. Si vols una sessió de fotografies de Laia Ylla, la pots contactar aquí.

 
Comentaris

Destaquem