Arrenca la Festa Major de Mas Gener amb una explosió de colors

El barri santcugatenc està de celebració fins al diumenge, 2 de setembre

La música de la Banda de Mas Gener i l'explosió de colors del Holi Festival han donat el tret de sortida a la Festa Major de Mas Gener aquest divendres, 31 d'agost. El barri santcugatenc enceta així tres dies de celebració marcats per les propostes familiars per a tots els gustos.

Quan faltaven pocs minuts per a les 20 hores, la Banda començava a sonar i a recórrer els carrers del barri. Més tard, els més petits, i els joves, gaudien del Holi Festival, tenyint les pistes esportives del barri de colors.

Un tret de sortida a una festa que ha seguit amb el sopar de carmanyola, i que s'allargarà durant la nit amb el country i la música.



L'activitat seguirà durant tot el cap de setmana. De fet, aquest dissabte se celebren el gruix de les propostes. La jornada començarà a les 11 hores amb una bicicletada popular pels carrers del barri. A les 12 hores es farà la festa de l'escuma amb espectacle musical. I ja a la tarda, a partir de les 17.30 hores, els més petits són els protagonistes de la festa amb una sèrie d'activitats de jocs. A la nit, a partir de les 21 hores, arriba la tradicional botifarrada popular, que finalitzarà amb havaneres. A partir de la mitjanit, música per a tothom amb el concert de versions amb el grup 'In-versiones'.

Holi Festival a Mas Gener. FOTO: C.Caballé

Holi Festival a Mas Gener. FOTO: C.Caballé



Diumenge es tancarà la Festa Major amb diferents propostes. A les 9 hores es farà la cursa de cotxes teledirigits. Més tard, d'11 a 14 hores, s'instal·laran inflables d'aigua per als menuts de la casa. I a partir de les 14 hores, arrossada popular, amanida amb màgia després de dinar.

 
Comentaris

Destaquem