Avis i àvies de Sant Cugat es mobilitzen per les pensions

Protesta de pensionistes a Sant Cugat

Més d'una cinquantena de pensionistes de Sant Cugat s'han concentrat aquest dilluns, 15 de gener, al matí, davant de l'ajuntament per reclamar una millora en les pensions. La concentració, convocada a través de les xarxes socials, es repetirà tots els dilluns a les dotze del migdia.

Un dels participants, Juan Merino, ha explicat al TOT que l'objectiu és organitzar els avis i àvies de tot Sant Cugat en la defensa de les pensions. Tot plegat en un context en què la guardiola de les pensions de l'estat s'ha esgotat i les pensions no augmenten al mateix ritme que el nivell de vida.

La protesta, expliquen, va dirigida al govern central i la voluntat és fer "pressió social" per aconseguir un millor tracte. Merino recorda que els avis i àvies han aguantat moltes famílies durant la crisi econòmica i que ara el govern espanyol els té "oblidats". "Ens volem organitzar i fer visibles", explica.

La concentració d'aquest dilluns ha tallat uns instants el trànsit per la rambla del Celler. Tot i això, en les pròximes mobilitzacions, no hi ha previst tallar el carrer.

 
Comentaris

Destaquem