Balanç positiu del Seminari d'hivern de la Unipau

La sessió ha analitzat a Sant Cugat la influència de la tecnologia en la pau

La 16a edició del Seminari d'Hivern Pensament per la Pau, organitzat per la Unipau aquest divendres i dissabte, dies 8 i 9 de febrer, a Sant Cugat del Vallès, ha merescut un balanç positiu per part de l'organització, que s'han mostrat "satisfets" tant per la participació com per la qualitat dels ponents que hi han participat.

Així ho ha subratllat la directora de la Unipau, Neus Sotomayor, qui ha valorat com a "interessant" el seminari, també pel fet que "s'han tractat temes diferents que no s'acostumen a tractar, obrint nous horitzons", ha destacat. I és que enguany, el seminari portava per nom "Tecnologia i pau: reptes i oportunitats", tractant la influència de la tecnologia en les nostres vides, des de la perspectiva de la cerca de la millora de la pau, focalitzant en els reptes de futur.

Una de les ponències del seminari. FOTO: Lali Álvarez

Una de les ponències del seminari. FOTO: Lali Álvarez

Com a ponents hi han participat Alfredo Hualde (Professor del Departamento de Estudios Sociales, El Colegio de la Frontera Norte, Mèxic), Lluís Torrens (Director de Planificació i Innovació de l'Àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona), Martí Petit (Cap de projectes de recerca del Consell de l'Audiovisual de Catalunya) o Margarita Padilla (Investigadora sobre gènere i tecnologies).

La sessió s'ha celebrat a la Casa de Cultura, i hi han participat una quarantena de persones.

 
Comentaris

Destaquem