Bon Preu engega un projecte solidari: arrodonir el preu de la compra per a causes socials

El Grup Bon Preu, que fa uns mesos que és a Sant Cugat, ha engegat un projecte que donarà als clients l'opció d'arrodonir el preu de la compra, per entregar la diferència a causes socials

El Grup Bon Preu i Esclat donarà l'opció als seus clients d'arrodonir el preu de la compra (cap a munt), amb l'objectiu d'entregar els diners que resultin de la diferència entre el preu original i al qual s'arribi amb l'arrodoniment a causes socials, Obviament, aquesta acció serà només una opció per als clients que vulguin fer-ho.

En totes les compres realitzades amb targeta de crèdit o dèbit, abans de confirmar el pagament, el datàfon oferirà automàticament la possibilitat d’arrodonir la quantitat total de l’import de la compra, amb un donació mínima de 0.10€. L’import de la donació dependrà de l’import total, per exemple, si el total de la compra és d’entre 0€ i 100€, l’import s’arrodoneix a l’alça fins la següent fracció d’1.00€ o 0.50€. Si el total de la compra és superior a 100€, l’import s’arrodoneix a l’alça fins la següent fracció d’1.00€.

Els projectes solidaris on es destinaran les donacions canviaran cada tres mesos. Durant els propers mesos el Grup Bon Preu col·laborarà amb les següents entitats: Save the Children, Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran i Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica- Oncolliga.

 

 
Comentaris

Destaquem