Coneix el mètode per aprendre anglès que funciona a 35 països diferents

El mètode propi i exclusiu de Helen Doron pot aplicar-se a nens a partir de 3 anys

La fórmula 'Helen Doron' funciona, per això les seves escoles han aconseguit implantar-se a 35 països diferents i té un total de 880 centres repartits arreu d'aquest territori. Es tracta d'una escola d'anglès que es basa en un mètode d'aprenentatge aplicable a nens i nenes a partir de tres anys, gràcies al seu caràcter lúdic, que fa que els nens gaudeixin mentre aprenen la llengua anglesa. A més, Helen Doron aposta per una tècnica d'immersió total a l'aula i també pel reforç a casa, de manera que els nens acabin percebent l'anglès pràcticament com la seva llengua materna.


El seu mètode, doncs, se sustenta sobretot en 4 principis fonamentals: primer de tot, l'ensenyament en grups reduïts, ja que en grups d'entre 4 i 8 nens i nenes és molt més fàcil que l'alumne s'atreveixi a preguntar i tingui més espai per poder parlar anglès i, així, guanyar credibilitat; segon, Helen Doron no creu en l'aprenentatge tradicional, sinó que busca que els nens s'ho passin bé mentre aprenen anglès; de la mateixa manera, la crítica negativa no té lloc a les aules de Helen Doron, sinó que es dóna molta més importància al reforç positiu; per últim, en aquesta escola no hi ha lloc per a aquelles llargues hores d'estudi, sinó que els alumnes poden estalviar esforç gràcies a l'escolta passiva de documents en anglès a casa.


Helen Doron, a més a més, ofereix tot un seguit d'eines complementàries que agilitzen el ritme d'aprenentatge dels nens i nenes. En total, n'hi ha quatre. Una d'elles és el Kangi Club, que es tracta d'una plataforma de jocs online per a nens d'entre 3 i 12 anys, a la qual també es pot accedir des del mòbil. D'altra banda, els alumnes també poden gaudir d'un canal de YouTube amb cançons i vídeos en anglès, que es diu Helen Doron Song Club. Com hem vist, l'escola no fuig de les noves tecnologies i, per això, disposa de tot un seguit d'apps que també ajuden a submergir els alumnes en la llengua anglesa. Per acabar, potser amb la més original de les eines, els nens i nenes poden escoltar programes divertits de ràdio, cançons i participar en concursos a través de Helen Doron Radio.

Amb tot, Helen Doron és una escola moderna, però amb una àmplia experiència a molts països del món, repartits per tots els continents. A Sant Cugat, se situa al carrer Josefina Mascareñas.

El centre ofereix tot un seguit d'eines complementàries que agilitzen el ritme d'aprenentatge dels nens i nenes FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem