Crida per col·laborar en l'elaboració d'un documental sobre la Floresta

S'està recollint informació amb motiu del centenari del barri

La Comissió del Centenari de la Floresta, a Sant Cugat del Vallès, fa una crida a tots els veïns i veïnes a aportar material històric sobre el barri per elaborar un documental amb entrevistes i imatges d'arxiu per celebrar l'efemèride.

D'aquesta manera, demanen que si es disposa de fotos, documents, cartells, pel·lícules o vídeos, independentment del format, on es vegi la Floresta, la seva gent, les seves festes, o la seva activitat, les facin arribar a la Comissió organitzadora. "És una ocasió única i potser irrepetible de treure a la llum material visual i sonor del barri, segurament molt valuós", expliquen.

Qui disposi d'aquest material, pot posar-se en contacte amb els organitzadors enviant un correu a documental@lafloresta.net, o trucant al 634.528.252, al 691.660.817 o al 696.367.777.

La Floresta celebra durant aquest any el centenari del barri amb l'objectiu de donar a conèixer la història del barri i poder elaborar el relat històric. El tret de sortida a la celebració serà aquest dissabte, 26 de gener, quan es farà l'acte inaugural de l'any del Centenari a les 12 hores a l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta.

Més info: Arrenquen els actes de celebració del Centenari de la Floresta

Un acte que servirà per donar a conèixer les diferents activitats que es faran per commemorar l'efemèride, que s'estendran durant 6 mesos, i que l'ha elaborat la Comissió del Centenari del Consell de Barri de la Floresta.

 
Comentaris

Destaquem