Es va fer un tast on es van provar diversos tipus de tall de la carn 'Angus' FOTO: Cedida (Delicatessen Argentina)

Societat

Delicatessen Argentina Sant Cugat ofereix una degustació de la carn 'Angus'

Aquesta carn conté el punt just de greix, cosa que li dóna un sabor únic

La botiga Delicatessen Argentina va celebrar el passat dimecres 27 de febrer una degustació de diferents talls de carn jònec (novillo) de la raça 'Angus'. La gent va poder tastar talls d'entranyes, tira d'asat i 'colita de cuadril', aquesta última de Cerificació d'Origen Uruguai. El tast va estar acompanyat amb vins argentins de Bodegas Renacer i Bodegas del Fin del Mundo.

La carn de bestiar de la raça 'Angus' gaudeix de gran fama internacional. Aquest animal prové d'Escòcia i es va descobrir sobre l'any 1500. En aquell moment, es va estendre ràpidament a Gran Bretanya, Irlanda, els Estats Units, Canadà, Austràlia, Nova Zelanda i Argentina. La carn 'Angus' té la proporcio justa de greix, cosa que li dóna un sabor immillorable i una fermesa excepcional.

 

Delicatessen Argentina, cuina argentina a prop teu

La cadena gestiona diversos locals a Barcelona i Sant Cugat on hi pots trobar carns i productes d'Argentina, Uruguai, Nebraska, Irlanda, Girona, Galícia i Nova Zelanda.

A Sant Cugat, els podràs trobar a Coll Favà al passeig de Francesc Macià, 85.