El Casal Jove La Floresta estrena el seu projecte per a nois i noies de 12 a 18 anys

Després de recuperar el Casal Jove per a majors de 18 anys fa prop d'un any i mig, quan en feia 15 que no existia, ara s'inaugura un espai per a infants de 12 a 18 anys al Centre Social i Sanitari

Ja és una realitat. El Casal Jove de La Floresta tindrà espai per a joves de 12 a 18 anys i l'inaugurarà amb una festa i una jornada de portes obertes al Centre Social Sanitari, on se situarà aquest nou casal . Fa prop d'un any i mig, es va recuperar el Casal Jove per a nois i noies majors de 18 anys del barri, que feia gairebé 15 anys que havia desaparegut.

Els joves de més de 18 anys de l'entitat s'autogestionen el casal i són a un espai del Centre Obert de les pistes de Can Llobet, compartint espai amb l'Agrupació Escolta. La seu del Casal Jove de 12 a 18 anys, que serà controlat per la responsable Debora Carvajal, se situa als baixos del Centre Social Sanitari, espai que no haurà de compartir amb cap altra entitat. Es preveu que la part del Casal Jove de nois i noies majors de 18 anys també acabi traslladant-se al Centre Social Sanitari.

La inauguració d'aquest nou espai per al Casal Jove (12 - 18 anys) de La Floresta se celebra el dissabte 9 de juny, al Parc de les Dones, a tocar del Centre Social Sanitari. La festa d'inauguració comptarà amb diferents activitats, que començaran a partir de les 18:00h de la tarda. La festa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat i la Comissió Educativa del Consell de Barri de La Floresta. Un cop comencin les activitats al Casal Jove, hi haurà tallers, de dilluns a divendres, a les tardes de 18:30h a 20:00h. L'espai, però, s'obrirà una hora i mitja abans que comencin els tallers, a les 17:00h, també de dilluns a divendres.

El casal començarà la seva activitat normal el dilluns 11 de juny. Tot i això, durant l'estiu es faran tallers, pels que caldrà inscripció. La idea és que durant els mesos d'estiu els nois i noies escullin què és el que voldran fer durant la temporada del curs escolar. D'altra banda, des del Casal de Joves de 12 a 18 anys s'intentarà promocionar la lectura i s'ajudarà als infants que ho desitgin amb clàsses de reforç per a l'escola.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem