El Mercadona de Mira-Sol Centre, tancat per obres durant l'agost

Les gran majoria de les altres botigues del centre seguiran obertes i l'activitat comercial no s'aturarà

El Mercadona del centre comercial Mira-Sol Centre tanca portes durant l'agost, des del dissabt 4 fins al 23 del mateix mes, ambdós inclosos. Ho fa perquè la coneguda marca està actualitzant la imatge d'alguns dels seus establiments, entre ells el que hi ha al centre comercial de Mira-Sol. Tot i això, l'activitat comercial no s'aturarà a les altres botigues de Mira-Sol Centre, que continuarà obert amb normalitat.

Des del Mira-Sol Centre asseguren que "Mercadona és la locomotora" del centre comercial, ja que gran part dels visitants van a comprar-hi i, després, fan un volt i compren als altres establiments de la part interior del mercat, que en total són 15. De fet, els responsables del Mira-Sol Centre han donat l'oportunitat als establiments que ho desitgin de poder tancar durant els dies que dura l'obra al Mercadona, per aprofitar la baixada d'afluència de gent i donar descans al personal o fer millores en les botigues.

De totes maneres, aquesta opció és excepcional per aquest cas. De fet, només 3 de les 15 botigues de l'interior del mercat s'hi han acollit. D'altra banda, la majoria dels establiments de l'exterior continuaran amb la seva activitat normal. Des del Mira-Sol Centre, doncs, han deixat clar que els clients podran seguir gaudint de l'activitat comercial durant el mes d'agost, amb possibles excepcions en l'horari d'obertura i tancament dels establiments, però que no afectarà el desenvolupament habitual del centre comercial.

 
Comentaris

Destaquem