El TOT Cerdanyola et convida a l'acte dels 30 anys

El 13 de juliol vine als Jardins del Museu d'Art de Cerdanyola

El TOT Cerdanyola ja fa 30 anys que surt setmanalment al carrer i ho vol celebrar amb els lectors i clients en un acte el dia 13 de juliol, a les 20 hores, als Jardins del Museu d'Art de Cerdanyola (Carrer de Sant Martí, 88). 30 anys no es fan cada dia, i més quan el TOT ha esdevingut un referent de la informació de proximitat arrelat al territori. A l'acte hi actuarà l'Esbart Dansaire Sant Marçal i els germans Saltors. A més, també s'oferirà un pica-pica, cava i pastís per a tothom.


Serà un acte per agrair la confiança i fidelitat de tots aquests anys dels cerdanyolencs i cerdanyolenques. El TOT Cerdanyola ha arribat fins aquí gràcies a la vostra confiança i, juntament amb el suport dels lectors, ha esdevingut un mitjà de comunicació de proximitat i de referència. Una eina útil que funciona com a element cohesionador entre ciutadans, comerços, empreses, entitats, institucions i col·lectius de la ciutat. El seu caràcter és proper, fresc, popular, transversal i integrador.

El TOT Cerdanyola forma part, des de finals del 2016, del grup de comunicació Totmedia, que edita mitjans de comunicació de proximitat tals com; el TOT Sant Cugat, el TOT Rubí, MónTerrassaiSabadell, el generalista elMon.cat, el temàtic de VIAempresa.cat, entre altres. Sense vosaltres el TOT no seria el que és i no podríem celebrar que fa 30 anys que surt cada setmana, i ara, cada dia. Aquest any s'ha estrenat el web www.totcerdanyola.cat i amb només dos mesos ja és líder a les xarxes socials i s'està posicionant com a referent a Cerdanyola. L'objectiu és esdevenir una guia de serveis i d'informació, on trobar tot allò que passa a la seva ciutat.

Ens podeu seguir, també, a Facebook, Twitter, Instagram i fins i tot rebre les notícies més destacades del dia a través de Whatsapp.

El  Museu d'art FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem