Els problemes de goteres al Joan Maragall, encara per resoldre

Durant la tardor de 2018, l'escola de Sant Cugat va tenir diversos problemes de goteres

L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Joan Maragall ha denunciat en diverses ocasions que el centre pateix problemes de goteres en episodis de pluja. Una situació que es va viure en diferents jornades de precipitacions durant la tardor de 2018. L'Ajuntament de Sant Cugat va dir llavors que hi estava treballant i que era complex determinar quin era l'origen de les filtracions d'aigua.

Més info: L'AFA de l'escola Joan Maragall denuncia problemes de goteres i humitats al centre

"Les actuacions de manteniment en el Joan Maragall no s'han deixat de fer", ha explicat al TOT la regidora d'Educació de Sant Cugat, Esther Salat, que detalla les accions: "És un tema d'intentar veure d'on venen les filtracions d'aigua, que no és senzill, i anar aplicant mesures correctores".

Així, les actuacions que s'han fet fins ara, com "una obra molt important a l'estiu", no han acabat de solventar el problema de goteres. Ara, l'Ajuntament "actuarà sobre un altre punt on se sospita que hi ha filtracions" tot i que es reconeix que s'han tingut "moltes sospites" d'altres punts d'entrada d'aigua. "S'actua durant tot l'any", assegura Esther Salat.

El gimnàs o la zona d'educació infantil són alguns dels punts on les pluges de la tardor van deixar goteres.

Més informació
 
Comentaris (2)
Ramon Fa 2 mesos
Bona nit. Les portes obertes del Joan Maragall van ser el passat divendres dia 15 de març. Us ho comento doncs no veig cap enllaç al respecte. i crec que no hi va haver problemes de goteres ni inundacions. Fins i tot i havia berenar per als pares que van venir, i van tenir una grata impressió de l'escola...
Ramon Fa 2 mesos
Que té a veure el fet d'unes filtracions puntuals de l'escola en procés de resoldre en un article que entenc que parla O va dirigit a explicar l'etapa de preinscripció a les escoles de Sant Cugat? No caldria en aquest moment BB explicar tots els potencials que una escola pot oferir a les noves families interessades? Al Joan Maragall, senyors periodistes, si ho voleu explicar, ens cansem de fer coses super interessants. Podreu omplir pàgines de la vostra publicació, i de ben segur, serà in