Les fires i mercats de Nadal a Sant Cugat

Sant Cugat compta amb diverses fires especials per Nadal

L'ambient de Nadal ja es comença a respirar a Sant Cugat. Un element imprescindibles són les fires i mercats de Nadal i Sant Cugat compta amb diferents espais on les parades i els productes nadalencs són protagonistes.

Més info: 180 activitats i campanades a la plaça d'Octavià per celebrar Nadal a Sant Cugat

Fira de Nadal

Fira de productes nadalencs i d'artesania amb una desena de casetes de fusta. Ubicada a la rambla del Celler, des del dissabte 1 de desembre fins al dilluns 24 de desembre. L'horari és de 10 a 20.30 h. A més, davant l'ajuntament hi ha un carrusel pels més petits. Fins l'any passat, aquesta fira tenia lloc a la plaça d'Octavià.

Mercats de Nadal

mercat nadal sant cugat mercantic

Mercat de Nadal a Sant Cugat FOTO: Lali Puig

Mercantic organitza dos mercats de Nadal per poder comprar i veure tot tipus de decoració nadalenca i regals originals. Són el dissabte i diumenge, 15 i 16 de desembre. L'horari és de 10 a 15 h. El preu de l'entrada és de 2 euros entre les 11 i les 14 h, i fora d'aquest horari i pels menors de 12 anys és gratuït.

Fira de Reis

fira reis sant cugat nadal

Fira de Reis a Sant Cugat per Nadal FOTO: Artur Ribera

La rambla del Celler acull entre el 2 de gener i el 5 de gener la Fira de Reis, amb desenes de parades d'artesania i productes típics catalans. L'horari és de 10 a 21 h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem