Gemma Mengual recull el Premi Extraordinari a tota una trajectòria

L'esportista santcugatenca ha rebut el màxim guardó dels Premis Sant Cugat

L'esportista santcugatenca Gemma Mengual ha recollit el Premi Extraordinari a tota una trajectòria dels Premis Sant Cugat durant la gala celebrada aquest dimecres, 28 de febrer, al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.

Mengual ha estat reconeguda per ser un referent mundial de la natació sincronitzada, on compta amb un palmarès de 17 medalles d'or, 18 de plata i 12 de bronze, entre campionats del món, europeus i Jocs Olímpics.

L'esportista ha agraït el reconeixement que li lliura la ciutat que "fa més de 10 anys em va acollir i que considero com la meva ciutat, on he viscut moments molt especials, on han nascut els meus fills i on he format la meva família".

Amb les seves paraules, Mengual també ha felicitat la ciutat per ser nomenada Ciutat Europea de l'Esport 2018, considerant que es tracta d'una "merescuda distinció al tractar-se d'una ciutat volcada i compromesa amb l'esport, que promous un estil de vida saludable i que amb les seves instal·lacions i espais verds, facilita la pràctica de qualsevol esport".

En aquest sentit, ha agraït també que s'hagi pensat en ella com a padrina de l'activitat, i ha felicitat els guanyadors dels Premis Sant Cugat d'aquesta edició.

Mengual ha recollit el guardó durant la Gala de lliurament dels Premis Sant Cugat 2017, que han reconegut Montse Moral, Marta Martí, Lluís Ribas, Joan Hidalgo i el Patí Hoquei Club Sant.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem