[SORTEIG TANCAT] Guanya 4 entrades pels Petits Camaleons 2019 i un trenet de fusta

Pots participar en el sorteig fins el diumenge, 6 de desembre a les 19.30h

Com cada any, el TOT Sant Cugat instal·larà una parada al festival infantil Petits Camaleons que se celebra aquest cap de setmana del 6 i 7 d'octubre al Teatre-Auditori i el seu entorn. Per premiar la fidelitat dels santcugatencs amb el TOT, les persones que s'apropin a la carpa podran participar en el sorteig d'un tren de fusta de joguina cortesia d'Eurekakids i 4 invitacions pel festival Petits Camaleons del 2019 atorgats pel Teatre-Auditori.

Més info: Compte enrere per al Festival Petits Camaleons

Si no pots apropar-te durant el festival a la parada o bé vols inscriure't ja al sorteig, només has d'omplir el formulari que trobaràs en aquesta mateixa pàgina. El sorteigb es farà el diumenge, 7 d'octubre a les 19.30h. Molta sort!

A més, qui s'apropi a la parada del TOT, serà obsequiat amb les mítiques gorres vermelles del TOT, a més de globus i podrà fer-se un foto amb el Pi d'en Xandri que representa a la part més verda de la ciutat. I és que la parada del TOT, ubicada a la plaça Victòria dels Àngels, donarà a conèixer tota la tasca que realitza el setmanari gratuït, tant en la seva versió paper, com al web. A la carpa també es podrà comprar la revista especialitzada El Món Sant Cugat i fer-se'n subscriptor i conèixer tots els productes informatius i divulgatius de TOTMedia.

Participa en el sorteig i podràs guanyar aquest fantàstic tren de fusta FOTO: Cedida

Participa en el sorteig i podràs guanyar aquest fantàstic tren de fusta. FOTO: Cedida

 

 

 
Comentaris

Destaquem