contingut promocionat

 

logo T-A

Guanya dues entrades per veure La Porteña Tango!

Aquest popular grup argentí ens presenta el seu nou espectacle: un repàs als grans moments de la seva trajectòria

El TOT Sant Cugat, conjuntament amb el Teatre-Auditori, sortegen dues entrades dobles per veure l'espectacle de La Porteña Tango a la sala santcugatenca. L'exhibició es produirà el proper diumenge 17 de febrer de 2019 a les 19 h. Si hi vols participar, l'únic que has de fer és emplenar el formulari que trobaràs més a vall. Molta sort!

La Porteña Tango és un dels grups argentins de Tango de més èxit a l’Argentina i a Europa i un dels més populars i contundents de l’actualitat. Amb més de 120 concerts realitzats en poc més d’un any i mig a l’Argentina, Espanya, Portugal, Noruega, Rússia, Crimea i Equador, La Porteña Tango celebra el seu desè aniversari.

La companyia ens oferirà una renovada posada en escena de l’espectacle, escrit i dirigit pel productor artístic i guitarrista Alejandro Picciano per a la seva quarta gira per grans teatres i auditoris.

Músics en viu, la gran cantant revelació Eugenia Giordano, i un cos de ball dirigit i coreografiat per dos dels ballarins més joves i multi-premiats del moment: Damián Roezgas i Amira Lluna, finalistes del Campionat Mundial de Tango 2015.

Una gran posada en escena i un grapat d’històries que ens conviden a conèixer en profunditat l’extensa història del gènere musical porteny per excel·lència, el Tango.

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 
Comentaris

Destaquem