[SORTEIG TANCAT] Guanya un carro de la compra de Veritas valorat en 50 euros!

Veritas estrena botiga, amb noves seccions i moltes sorpreses

Cada cop som més conscients del tipus d'alimentació que hem de seguir. Com menys conservants tinguin els aliments que consumim millor per la nostra salut i el planeta. En aquest sentit, la cadena de supermercats d'alimentació ecològica Veritas fa més de 15 anys que treballa per fer apropar l'alimentació ecològica a tothom i per això ofereix una gran varietat de productes amb certificació ecològica sans, saboroses i responsables amb el medi ambient.

A més, la botiga Veritas de Sant Cugat està d'estrena: amb una estètica totalment renovada, aquesta disposa de nous serveis perquè puguis emportar-te tot el que necessites. Podràs trobar-hi una secció de sushi ecològic i plats per emportar, amb la que satisfer les teves delícies, a més de servei de cafetería i una zona de productes tèxtils elaborats amb cotó d'origen ecològic.

Per celebrar aquesta reestrena, Veritas Sant Cugat sorteja un val de 50 euros per gastar a la botiga de Sant Cugat mitjançant la seva aplicació. Participa-hi i passa't al menjar ecològic. Per participar en el sorteig, només has d'omplir el formulari que s'adjunta més avall. Molta sort a tots i a totes!

 

 
Comentaris

Destaquem