HP recapta més de 65.000 euros per a projectes solidaris

La 13 edició de la Jornada Solidària d'HP s'ha celebrat el matí d'aquest 27 d'octubre

Els treballadors del Centre Internacional d'HP a Sant Cugat del Vallès han celebrat la 13a edició de la Jornada Solidària d'HP aquest dissabte, 27 d'octubre, recaptant 65.000 euros que es destinaran a quatre projectes socials proposats pels mateixos treballadors del centre.

Aquest any s'ajudarà a finançar la reconstrucció d'un complexe escolar a Tegucigalpa (Hondures) per part de la Fundació ACOES, a la creació d'una aula d'informàtica en un centre social a Galícia amb la Fundació JuanSoñador, a promoure l'ús d'una nova tecnologia terapèutica per l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), i a millor l'accessibilitat en llars de persones amb paràlisi cerebral o discapacitat intel·lectual de l'entitat Prodis.

La Jornada Solidària d'HP és una iniciativa anual impulsada i organitzada pels treballadors del centre que funciona des de fa 13 anys, durant els quals s'ha recaptat més de mig milió d'euros. Més de 300 voluntaris han col·laborat per fer possible la jornada d'aquest dissabte després d'una setmana d'activitats al centre.

S'han fet diferents activitats durant la jornada. FOTO: Cedida

S'han fet diferents activitats durant la jornada. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem