Iñaki Ferreira, cap de l'ADF de Sant Cugat, "emocionat" amb la Creu de Sant Jordi a les ADFs

Les Agrupacions de Defensa Forestal, junt amb 23 entitats i 31 personalitats més, han estat guardonades amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya

La Federació d'Agrupacions de Defensa Forestal ha estat rebut una de les distincions més destacades de Catalunya: la Creu de Sant Jordi, que la Generalitat entrega a personalitats i entitats destacades que fan tasca per millorar el país. Aquest any, les ADFs han estat distingides amb aquest guardó, juntament amb 23 entitats i 31 personalitats més. L'ADF de Sant Cugat fa molts anys que treballa per mantenir les zones forestals del municipi, així com en la prevenció d'incèndis i en tasques d'apagament, si s'escau. El TOT Sant Cugat ha parlat amb el seu cap, Iñaki Ferreira, sobre el guardó.

"Estem infinitament satisfets i emocionats perquè és un reconeixement a molts anys de feina al territori. He pogut parlar amb companys de la federació d'Agrupacions de Defensa Forestal i el sentiment és el mateix. La satisfacció és el que resumeix com ho sentim", ha explicat Iñaki Ferreira. D'altra banda, la de Sant Cugat és una de les ADFs amb més trajectòria, i hi ha voluntaris que hi treballen des de fa molts anys. "Les impressions de tots els companys de l'ADF de Sant Cugat són també de molta emoció. Tenim gent molt veterana que porta molts anys deixant-se la pell pel territori i aquest reconeixement és merescut, sobretot per a ells", ha assenyalat en aquest sentit Ferreira.

Encara no es coneix la data de l'acte en el que s'entregarà la Creu de Sant Jordi als guardonats i, el més probable, és que qui el rebi sigui el representant de la Federació d'Agrupacions de Defensa Forestal.

 
Comentaris

Destaquem