Josep Maria Vallès deixa el TOT per iniciar una nova etapa

Laura Grau és la nova directora del TOT Sant Cugat

El director del TOT Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha decidit deixar el grup de comunicació Totmedia després de prop de 26 anys de formar-hi part. El periodista santcugatenc té “altres reptes personals i projectes” que vol assolir al marge del grup editorial que presideix Ramon Grau. Vallès treballarà per la candidatura de Junts x Sant Cugat que encapçalarà l’alcaldessa Carmela Fortuny a les pròximes eleccions municipals.

Josep M. Vallès va ser el director del DIARI de Sant Cugat, des de l’any 2000 fins al 2015, any del seu tancament. I actualment era el director del TOT Sant Cugat des de l’any 1998 i de la revista Món Sant Cugat des del 2016. Vallès ha exercit de periodista local de proximitat ininterrompudament des de 1991 quan es va iniciar a Ràdio Sant Cugat de la mà de Ramon Grau i Xavier Fornells.

El periodista ha complementat la direcció del TOT Sant Cugat amb l’organització d’iniciatives de Totmedia com el concurs i exposició TOT Fotoportada, la Taula d’Escriptors de Sant Cugat o els actes de presentació de la revista Món Sant Cugat, entre molts altres.

Vallès ha explicat que manté l’energia i il·lusió del primer dia, però considera que “després de 25 anys és un bon moment per donar un nou rumb a la meva vida i, també, donar pas a noves idees i maneres de fer del gran equip humà del TOT, i de Ramon Grau i els seus fills, Laura i Xavi, a qui sempre tindré en gran estima”.

El relleu

A partir d'ara assumirà la direcció general del mitjà de comunicació Laura Grau amb el suport de la directora adjunta Àgata Guinó Soler i la resta de l'equip. Laura Grau, adjunta a direcció general del grup de comunicació Totmedia, és llicenciada en periodisme i publicitat i treballa a Totmedia des de l'any 2010.

 
Comentaris

Destaquem