L'Ajuntament estudia la viabilitat d'una benzinera a la carretera de Vallvidrera

El Consistori ha rebut una petició d'un propietari per construir una benzinera entre Can Cadena i l'entrada a la Floresta

L'Ajuntament de Sant Cugat ha encarregat un estudi per tal de valorar la viabilitat de la construcció d'una benzinera a la carretera de Vallvidrera, concretament entre la rotonda de Can Cadena a Valldoreix i la sortida que va cap a la Floresta. Un estudi que respon a la petició d'un propietari, que ha presentat un projecte per tal de desenvolupar una estació de servei en una finca d'aquest àmbit.

L'Ajuntament també està estudiant la construcció d'una rotonda en el punt on volen construir la benzinera i que serviria per donar resposta a les necessitats de mobilitat que es derivarien de la seva implantació. El punt exacte és en el tram de la carretera de Vallvidrera on hi ha una intersecció amb carrers que van cap a barris de Valldoreix. Així, la rotonda també serviria per facilitar la mobilitat dels vehicles que provenen o van cap a aquestes direccions.

Des de l'Ajuntament, expliquen que no prendran la decisió d'acceptar o no el projecte d'una benzinera en aquesta zona fins que tinguin les conclusions de l'estudi i estigui garantida la viabilitat del projecte, ja sigui des del punt de vista de mobilitat, mediambiental o d'impacte. Així, el Consistori ha encarregat a una consultora mediambiental la redacció de la proposta inicial i directrius estratègiques de la modificació del PGM en aquesta finca per la implantació d'una estació de servei.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem