L'Envelat de Nadal es posa en marxa

Comencen vuit dies d'activitats al Parc de Ramon Barnils de Sant Cugat

Després de dues jornades de Quinto, L'Envelat de Nadal a Sant Cugat del Vallès ha obert oficialment les seves portes aquest dijous, 27 de desembre, al parc de Ramon Barnils. Arrenquen, d'aquesta manera, vuit dies d'activitats familiars a la ciutat, amb propostes pensades especialment per als més petits de casa, però també per als joves, amb un part d'atraccions d'aventures; per a un públic familiar, com és el cas de les nits de Quinto; i per a joves i no tan joves, amb la festa de Cap d'Any. L'Envelat de Nadal estarà obert fins al 4 de gener, a excepció del dia 31 al matí.

Hi ha diferents jocs i activitats per als més petits. FOTO: Bernat Millet

Hi ha diferents jocs i activitats per als més petits. FOTO: Bernat Millet


Les activitats a L'Envelat es distribueixen en sis espais. La Carpa Envelat, la més gran de totes, acull els espectacles de gran format, el Quinto i la Festa de Cap d'Any. A la Carpa Teatre es podrà gaudir de diferents espectacles i tallers, entre altres, i a l'Espai remenuts hi haurà els jocs en família. La Plaça acull diferents jocs i espectacles a l'aire lliure, mentre que El Parc ofereix inflables, circuits de bicicleta i altres jocs. Pel que fa a El Balcó s'han instal·lat les propostes per als joves, amb el circuit multiaventura i el rocòdrom, entre altres.

Enguany hi ha nou espai d'aventura per als més joves. FOTO: Bernat Millet

Enguany hi ha nou espai d'aventura per als més joves. FOTO: Bernat Millet


Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat, s'ha mostrat "molt contenta" davant aquesta nova edició de L'Envelat que "continua amb la tradició, però també té novetats", destacant la introducció de l'espai multiaventura per als més joves. "Un espai per a les famílies, per gaudir en família, i pensat per a totes les edats", ha remarcat, subratllant que "estem contents de mantenir aquesta tradició; una tradició que durant la crisi es va haver de deixar de fer, però en el moment que pressupostàriament ha estat possible recuperar-lo ha vingut per quedar-se". En aquest sentit, ha apuntat que "ara, el que toca, més enllà de mantenir-lo, és anar-lo adaptant a les noves peticions que ens fan les famílies de la nostra ciutat".

S'han previst diferents espectacles a L'Envelat. FOTO: Bernat Millet

S'han previst diferents espectacles a L'Envelat. FOTO: Bernat Millet

 

 
Comentaris

Destaquem