L'Escola Hatikva celebra mig segle d'existència

Diferents responsables, exalumnes i exporfessors van gaudir d'un gran acte de celebració a l'escola, situada a Valldoreix

L'Escola Hatikva, situada a Valldoreix, va celebrar 50 anys d'existència amb una festa en la qual van participar un total de 270 persones entre exalumnes, exprofessors i l'exequip administració alguns vinguts d'Estats Units, Panama, Canadà, Israel i Madrid. En una gran activitat les famílies dels alumnes van pintar porcions d'un mural que quedaran com a record de l'efemèride. L'esdeveniment va comptar amb la presència de la regidora d'educació Esther Salat i va reunir a membres de l'equip del centre de tots els temps, alumnes, pares i exalumnes vinguts alguns expressament de l'estranger per a l'ocasió.

Aquest centre va néixer fa 50 anys, de la mà de la Comunitat Israelita de Barcelona, amb l'objectiu de promoure la identitat jueva. Durant els primers 40 anys, l'Escola Hatikva va anar canviant de centres per Barcelona fins que l'any 2008, ara fa 10 anys, es va decidir establir-la a Valldoreix.

 
Comentaris

Destaquem