La Creu Roja serà el destinatari del recaptat en el 12è concert solidari de Rotary

El 12è concert benèfic, 'Música per a la solidaritat' se celebra el dijous 17 de gener i el 90% dels diners que s'aconsegueixin s'adreçaran a la Creu Roja, que els utilitzarà per als desafavorits

 

La Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix serà l'entitat destinatària dels diners que s'aconsegueixin recaptar en el 12è concert solidari, 'Música per a la solidaritat', organitzat pel Club Rotary Sant Cugat. El concert, que se celebra el dijous 17 de gener, a les 21 h, al Teatre-Auditori Sant Cugat, anirà a càrrec del grup REFUGI, que compta amb dos integrants d'Els Pets: el santcugatenc Joan-Pau Chaves i Joan Reig, i les entrades poden aconseguir-se, a partir del dijous 22 de novembre a la taquilla de l'Oficina de Turisme o a través del web del Teatre-Auditori, per un preu de 15 €. El 90% dels diners recaptats aniran a parar a la Creu Roja, mentre l'altre 10% serà per al programa 'Pòlio Plus', de Rotary Internacional.

En aquest sentit, el dimecres 21 de novembre s'ha fet la presentació oficial del concert, en la qual han participat la tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés social i Habitatge, Susanna Pellicer, Carlos Gonzalvo, President electe Rotary Club Sant Cugat, el president de Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix, Lluís Carreras i el músic santcugatenc Joan-Pau Chaves. Susanna Pellicer ha iniciat la presentació: Sovint tenim la tendència d'actuar pel nostre compte i m'agrada presentar actes en els quals una entitat fa quelcom pensant amb una altra", ha encetat Pellicer.

Durant la presentació, Carlos Gonzalvo, de Rotary Club, ha assenyalat l'objectiu de la jornada: "L'objectiu del concert és ajudar a la Creu Roja i aconseguir que tots els diners recaptats arribin als seus destinataris: als més desafavorits", ha explicat Gonzalvo. Posteriorment, el president de la Creu Roja, Lluís Caballé ha assenyalat que "el concert ha de servir per ajudar als més desafavorits" "Malauradament per a molta gent de Sant Cugat la crisi no ha acabat i hi ha una cronificació de la pobresa a la qual hem de fer front", ha afegit. Caballé ha explicat també que durant l'any passat, la Creu Roja va haver d'ajudar un total de 1.161 persones a Sant Cugat.

Pel que fa al concert, REFUGI oferirà la versió completa del 'Viatge a Ítaca', de Lluís Llach, així com cançons de l'anterior projecte del grup: 'Vestits nous'.

El grup Refugi està format per Pep Solà, Joan-Pau Chaves, Joan Reig i Dani Peña. Foto: Bernat Millet

El grup Refugi està format per Pep Solà, Joan-Pau Chaves, Joan Reig i Dani Peña. Foto: Bernat Millet

 

 
Comentaris

Destaquem