La parròquia de Sant Pere d'Octavià celebra Nadal

S'han organitzat diferents activitats durant les festes nadalenques

Amb motiu de la celebració de Nadal, la parròquia de Sant Pere d'Octavià a Sant Cugat del Vallès ha organitzat un seguit d'activitats per commemorar el naixement de Jesús. Durant aquests dies es pot visitar el Pessebre de la Parròquia a l'església del Monestir en l'horari en què el temple està obert al públic. La benedicció del pessebre es farà el dissabte, dia 22, després de la missa de les 19 hores. Abans, però aquest mateix divendres, dia 21, de 20.30 a 21.30 hores, es farà la celebració comunitària del Sagrament del perdó de preparació per a l'arribada de Nadal.

Ja el dia 24, a les 18 i les 19 hores, tindrà lloc la tradicional representació del Pessebre vivent de la Parròquia als Jardins del Monestir. En acabar, a les 20 hores, es farà la missa familiar de Nadal “del pollet”, adaptada per als infants i famílies. Més tard, a mitjanit, tindrà lloc la solemne Missa del Gall.

Dimecres, dia 27, es poden començar a portar a la Casa Abacial les joguines noves per la campanya “Un nen, una joguina”. El termini finalitza el dimarts, 2 de gener, i l'horari de recollida és de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. D'altra banda, el dissabte, dia 29, a les 18 hores, es farà un concert de suport a la campanya de recollida de joguines a càrrec del Cor del Pueri Cantores de la Parròquia. El preu de l'entrada és el donatiu d'una joguina.

Finalment, el 5 de gener a les 18.30 hores es farà la tradicional recepció dels Reis d'Orient a la Plaça Octavià i l'adoració del Nen Jesús. L'activitat seguirà amb una missa familiar de Reis adaptada per als infants i famílies a les 19 hores.

 
Comentaris

Destaquem