La revetlla de Sant Joan i 8 activitats més per gaudir del cap de setmana

Sant Cugat prepara activitats per a tots els gustos en el penúltim cap de setmana del mes de juny, marcat per la revetlla de Sant Joan

La revetlla de Sant Joan, que se celebra el diumenge 23 de juny, marca aquest penúltim cap de setmana del mes. De totes maneres, Sant Cugat encara aquest cap de setmana amb més activitats adreçades a tots els públics.

 

Divendres 21

El divendres 21 de juny és un dia marcat per diferents propostes adreçades als interessats en el sector de l'empresa, l'economia i les noves tecnologies, com per exemple el curs 'Creativitat per emprendre', que se celebra de 9:45 h a 13:15 h, o el taller 'Linkedin, l'eina de vendes 4.0', que té lloc de 9 h a 13 h a la Masia de Can Serra. El divendres 21, però, ve marcat pel Dia Internacional de la Música, i és que Sant Cugat es vesteix d'escenari per acollir actuacions pel centre del municipi durant tota la tarda.

Dissabte 22

El dissabte és un dia per aquells a qui interessa la història o els productes de km 0. Per això, qui ho desitgi té l'oportunitat de gaudir d'una visita guiada al Monestir de Sant Cugat, de 10 h a 11:30 h, així com passar a fer una volta pel Mercat de Pagès, que durant tot el matí s'habilita al centre del municipi, apropant productes ecològics i de proximitat. També hi ha espai pels amants de la música, amb el concert de Muddy Wine, que acosta el blues als santcugatencs, a partir de les 18:30 h a la Casa Museu Cal Gerrer. D'altra banda, per anar fent boca per la revetlla, i adreçat al públic familiar, taller de fanalets per encendre amb la flama del Canigó, que arribarà el diumenge 23.

Diumenge 23

El Claustre del Monestir acull, per qui ho desitgi, una visita d'allò més particular, per conèixer la seva història a través d'una experiència sensorial, amb l'Impro-claustre, de 12 h a 13 h. I com no podia ser d'una altra manera, l'activitat estrella del cap de setmana arriba al vespre, a partir de les 20 h, amb l'arribada de la flama del Canigó a la plaça d'Octavià, per fer el tret de sortida a la revetlla de Sant Joan organitzada per Òmnium Cultural a la plaça d'Octavià, amb un munt d'actuacions de les entitats de cultura popular del municipi, parlaments institucionals i un sopar amb festa popular final.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?