La vaga del sindicat de Metges de Catalunya no afectarà als CAP de Sant Cugat

La vaga afectarà els CAP que depenen de l'Institut Català de la Salut (ICS) i qui s'encarrega de gestionar els CAP santcugatencs és la Mútua de Terrassa

El sindicat de Metges de Catalunya ha convocat una vaga per a tots els dies laborables entre el 26 i el 30 de novembre, ambdós inclosos. Aquesta vaga, però, no hauria d'afectar els CAP de Sant Cugat, ja que qui gestiona els centres santcugatencs és la Mútua de Terrassa i la vaga convocada pel sindicat de metges compren a tots aquells treballadors dels Centres d'Atenció Primària que gestiona l'Institut Català de la Salut (ICS). En aquest sentit, segons han apuntat des de Mútua de Terrassa al TOT Sant Cugat, no es notarà, en un principi, aquesta aturada dels metges.

En total seran uns 5.700 professionals de diferents Centres d'Atenció Primària d'arreu de Catalunya els que faran aquesta vaga, reclamant la incorporació de 920 metges més, per fer front a la quantitat de feina que hi ha, a banda de reclamar millores en les condicions, que consideren precàries.

 
Comentaris

Destaquem