Les 10 activitats que marquen l'agenda setmanal

Els plans més destacats per gaudir d'una setmana plena d'emocions al municipi

Comença la segona setmana del mes de novembre i arriba amb nous plans i propostes per a la gent de Sant Cugat. Algunes de les més destacades són aquestes:

Dia 12 de novembre

El dilluns obre amb l'activitat matinal 'Blue collar workers V0.2', una exposició que tindrà lloc fins al dia 24 de novembre, al Centre d'Art Maristany. A la tarda, hi ha una activitat pels més petits amb 'Mini beats!. Taller per a nadons' a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, de 18 h fins a les 18:45 h. Per concloure el dia, al Casal de Mira-Sol hi ha una xerrada sobre 'L'empoderament femení', entre les 18:30 h i les 20 h.

Dia 13 novembre

El dimarts hi ha una xerrada destacada amb el nom de 'Las modernas sin sombrero', que se celebrarà al Cercle d'Arts de l'Ateneu, a les 19 h.

Dia 14 de novembre

El dimecres a les 10 h del matí, hi ha programada una passejada a Puig Madrona, Ermita de la Salut i Escletxes del Papiol i que tidnrà lloc de trobada al Casal de Mira-Sol. Duarnt el matí, també hi ha l'activitat Wendies League al Club de Golf Sant Cugat, a les 10: 30 h. El programa d'activitats del dia, continua amb la jornada de Portes Obertes al Club Ball Esportiu Sant Cugat, des de les 18 h.

Dia 15 de novembre

El dijous al matí hi ha una exposició al Centre d'Art Maristany, sobre l''Inventari del retrat polític oficial', amb diferents sessions que començen a les 10 h. Dijous a la tarda, a les 17 h, hi ha una xerrada d'acompanyament a la criança "El plor del nadó (0-1 any) al Casal de Mira-Sol. A les 18 h, hi ha una conferència sobre 'Reproducció assistida. Mai diguis no puc' a la Casa de la Cultura. Per últim, a l'Ateneu se celebra una 'Xerrada-Tast de vi', a les 19 h.

 

 
Comentaris

Destaquem