La nova carta destaca pels platets frescos, de temporada, fàcils de menjar i apetitosos FOTO: Cedida

Societat

No et compliquis, celebra les teves festes encarregant un aperitiu innovador

El mític establiment de menjar preparat estrena nova proposta coincidint amb l'estiu, l'estació en què més se celebren bodes, comunions, batejos i revetlles

Safates gurmet al gust amb embotits, fumats i formatges, amanides mini com la de quinoa amb alvocat i llima o la de llenties beluga amb verduretes confitades i encenalls de foie micuit, canapès variats, entre els quals destaca el de caviar amb ceba tendra, foie de la casa amb poma caramel·litzada o el rotlle de pit de pollastre amb pinya, mango i un toc de curry, a més dels bubbles i sopetes fredes, coques salades, panets i sandvitxos... formen part de la nova carta d'aperitius i fingerfood de Teca Sàbat. I és que el mític establiment de menjar preparat ha estrenat una nova proposta per a tots els gustos, coincidint amb la temporada d'estiu, l'estació en què més se celebren bodes, comunions, batejos i també revetlles.



A banda i per complementar aquesta variada oferta de platets frescos, de temporada, fàcils de menjar i apetitosos, la Teca Sàbat inclou en la nova proposta gastronòmica les clàssiques postres com el pastís de formatge o la refrescant i estiuenca pinya colada amb coco i un toc de menta.



Per facilitar al màxim la tria de la carta i ajustar-se a cada celebració i a cada necessitat, tant a la Teca Ribatallada, com a la Teca Coll Favà, compten amb personal qualificat per crear a mida cada celebració i perquè aquesta sigui especial. Teca Sàbat també disposa d'un equip de Events & Wedding Planners per a grans celebracions i esdeveniments.

Els plats més sol·licitats per a celebrar festes

Les pites de rosbif o pollastre, les burgers de vedella o de salmó, el sandvitx de verdures a la brasa, les torradetes de caviar i ou de guatlla i el canapè de foie i poma caramel·litzada són les elaboracions més sol·licitades a la Teca Sàbat. En aquesta mateixa direcció i tenint en compte que els principals protagonistes són els nens i les nenes, no falten alguns dels clàssics com les croquetes de pernil i pollastre i els brioixos i panets amb embotits: pel que fa als dolços el sacher de xocolata negra i gerds i la rebosteria de la Pastisseria Sàbat són els postres més escollits entre els clients.

Actualment en la celebració dels batejos i comunions, la tendència s’encamina cap a una gastronomia moderna pensada per l’organització de dinars i berenars amb un servei de càtering fet al gust de cada persona o família.