Tens mal a l'esquena? No et resignis, troba-hi una solució

La quiropràctica és un dels millors remeis contra aquests tipus de mals

Cada cop més i més gent confia en la quiropràctica per corregir les causes dels dolors físics que pateixen. Es tracta d'un mètode que habitualment aconsegueix grans resultats, sempre que els tractaments se segueixin de manera regular. A Sant Cugat, trobem Quiropràctic Remedy Centre, on el Russell M. Dean, amb més de 28 anys de dedicació, posa tota la seva experiència al servei dels seus pacients.

Cal deixar clar que la formació en Quiropràctica és universitària i té una duració d’entre 6 i 7 anys acadèmics, que són unes 5.500 hores lectives. Existeixen universitats quiropràctiques a diferents països, la majoria als Estats Units. Actualment, a Espanya hi ha dues universitats: una a Madrid, al “Real Centro Universitario Mª Cristina” i l’altra a Barcelona, a la Universitat Pompeu i Fabra. Són les úniques titulacions que donen dret a formar part de l'Associació Espanyola de Quiropràctica.

En tot cas, al centre no només es realitzen consultes i tractaments. Cada dia s'organitzen xerrades gratuïtes a la mateixa clínica, on es fa una introducció a la quiropràctica tot parlant de la relació entre "estrès, postura i qualitat de vida".


 

Xerrades per a esportistes

El centre compta amb unes grans instal·lacions FOTO: Cedida

D'altra banda, el Russell M.Dean, també fa xerrades externes a diferents Clubs Esportius que versen sobre les "Contusions cerebrals i les seves conseqüències", dirigida als pares que tenen fills que fan esport. En resum, Quiropràctic Remedy Centre és un espai que assegura una bona experiència i resultats positius, i que, a banda d'això, dóna als santcugatencs l'oportunitat de conèixer més a fons el seu cos i descobrir els beneficis de tenir una columna sana i un sistema nerviós sense interferències, a descansar bé, a fer una bona digestió, tenir més energia...

Més informació
 
Comentaris

Destaquem