Totes les propostes de la Ruta de Tapes
Fins al diumenge, 24 de setembre podràs tastar la trentena de tapes acompanyades d'una Estrella Damm
Vegetal, de carn, amb formatge un total de 30 tapes fetes al moment, sofisticades i de tendència, conformen aquest any la Ruta de Tapes 2017. Tria aquella o aquelles que més t’agradin i no et perdis aquesta oportunitat!
Melós de xai lacat a baixa temperatura
Bodega Tomàs
Galta de xai cuita a baixa temperatura durant 8 hores, lacada en la seva salsa, sobre brunoise de samfaina, xampinyó i cruixent de mandioca a la cúrcuma.
Av. de Francesc Macià, 34
Montadet bistec tàrtar
Boket Carnisseria
Pa amb bistec tàrtar i ou de guatlla.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
Torrada amb cruixent de sobrassada i formatge
Boket Xarcuteria
Torrada de pa amb cruixent de sobrassada i formatge Pecorino amb tòfona.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
Alegries
Ca l'Albert
Cassoleta de pasta de full, ou de guatlla, pernil del país, formatge Mozzarella i codony.
C/ de la Plana de l’Hospital, 6
Bunyol de bacallà amb all i oli negre
Cal Temerari
Bacallà, farina, llet, ou, sal, pebre, llevat, all, julivert, oli i tinta de calamar.
C/ de Sant Esteve, 8-12
‘Risotto tartufata’
Dolce Vita
Arròs, tòfona i bolets.
Av. de Torreblanca, 2
Bunyol d’espinacs amb mostassa i mel
Dr. Lagarto
Bunyol d’espinacs amb salsa de mostassa a l’antiga i mel.
Av. de Torreblanca, 2-8, local 4
Croqueta de seitó
El Celler del Mercat
Croqueta de seitó amb salsa Espinaler.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
Coca de Folgueroles amb pollastre, ceba i formatges
El Celler d’en Medir
Pa de coca de Folgueroles amb filetejat de pollastre, ceba confitada, dos formatges gratinats i reducció de salsa Pedro Ximenez.
Plaça de Pep Ventura, 5
‘Arepa’ de pollastre
El Perolet
Mini arepa de blat de moro farcida d’un rostit de pollastre i acompanyada amb una maionesa de mostassa.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
‘Pataniscas de bacalhau’
Granja Montserrat
Pataniscas de bacallà amb un coixí de verdures.
C/ Endavallada, 6
Fals tàrtar
Hamburg
Esqueixada clàssica de bacallà amb tàperes i tenyida de remolatxa.
Rambla Ribatallada, 36
Tac de bolets amb guacamole i “Pico de gallo”
House Green Boket
Ceba confitada, dos formatges gratinats i reducció de salsa Pedro Ximenez.
Mercat Vell. Plaça de Sant Pere
La Sireneta
La Dehesa Santa Maria
Gamba amb pernil ibèric i llit marí amb guacamole sobre torrada perfumada amb allioli.
Plaça Augusta
Escalivats al Porto amb formatge de cabra
La Bolera
Torradeta amb albergínia i ceba escalivades, caramel·litzada al Porto, amb una mica de mel i acabada amb formatge de cabra gratinat.
C/ de la Baixada de l’Alba, 20
Gua Bao Club
La Madeleine
Sandwich Club, versionat per la Madeleine. Panet Bao al vapor, amb cansalada ibèrica, ou de guatlla i vinagreta de xilis.
C/ del Migdia, 27
Arancino siciliano
La Piazzetta
Bola d’arròs farcida de Mozzarella, pernil dolç i salsa bolonyesa; empanada i fregida.
17. C/Major, 21
Mar i muntanya de pop i papada confitada amb ‘demi-glace’ d’au
La Plaça
Broqueta marcada a la planxa composta de dau de papada confitada cuita a baixa temperatura, rodanxa de pop bullit tradicionalment, amb salsa d’au reduïda i acompanyada d’hummus.
C/ de Santiago Rusiñol, 60
Aro de ceba amb cremós d’alvocat i melmelada de tomàquet
Mut a la Cafeta Gastronòmica
Aro de ceba amb cremós d’alvocat i melmelada de tomàquet.
Av. del Pla del Vinyet, 81-85
Ensaladilla Nemesis
Nemesis
Patata, pastanaga, olives, salmó marinat, maionesa, coulis de pebrot del piquillo, sal, pebre, oli, cibulet i pa torrat.
C/ Major, 22
Caneló d’ànec i foie
Rancho el Paso
Caneló d’ànec i foie amb beixamel de cep.
Pas de l’Estació, 15 (La Floresta)
Panet asiàtic amb un toc de mar
Ribera Manero
Panet Bao amb calamarset de platja fregit, tàrtara i fulla de roure.
Centre Comercial. Av. Via Augusta, s/n
‘Healthy wrap’
RK Cafè by Erreka
Wrap de pollastre, salsa Cèsar, tomàquet cherry, ceba tendra i cabdells.
Mercat nou
Pollastre amb cruixent de ‘kikos’ i guacamole
Rusiñol
Pollastre macerat amb salsa de soja, arrebossat amb cruixent de kikos i servit sobre un llit de guacamole.
C/ de Santiago Rusiñol
‘Capellacci di zucca’
Sabàtic
Pasta farcida de carabassa, feta per nosaltres, amb mantega de sàlvia i acompanyada de xips de carbassa.
Plaça de Pep Ventura, 6
Crema bicolor de brandada i pebrot
Spoon
Got de brandada de bacallà amb crema de pebrot del piquillo i olivada.
Rbla. del Celler, 17
Vieira amb ‘wasa’ telefèric
Telefèric
Vieira a la llima amb base de fonoll i escuma negra de Mirin.
Mercat nou
Croquetonik 080
The Police 080
Croqueta de Gin Tonic.
Av. Pla del Vinyet, s/n, local 12
‘Parisino’
Tost l’Art de l’Entrepà
Mini entrepà de deliciós de filet de vedella macerat amb oli d’oliva, tomàquet, ceba fregida i salsa Cafè de París.
Av. de Torreblanca, 13
Barqueta de cabra i vedella
Versió Original
Base de pa, carn de vedella picada i rotlle de formatge de cabra.
Mercat nou