Una vintena de gossos s'acosten a una nova llar a Sant Cugat

La Plataforma Animalista local ha organitzat dues desfilades aquest diumenge, 6 de novembre, amb gossos de protectores

Una vintena de gossos buscaven aquest diumenge, 6 de novembre, una nova llar a Sant Cugat. Alguns d'ells, ho han aconseguit; d'altres, s'espera que ho facin els pròxims dies. Ho han fet durant la primera jornada solidària amb els animals organitzada per la PAS Sant Cugat a l'Hotel Sant Cugat.

La jornada ha comptat amb dues desfilades  FOTO: Haidy Blanch

Una jornada on, a més de dues desfilades canines, Ken Sewell ha fet una xerrada sobre adopció i educació canina. La vintena de gossos que han desfilat buscant una nova llar procedien de dues protectores. Una d'elles, la santcugatenca Adopta'm. L'altra, Olescan Òdena, que tanca el dia 31 de desembre, deixant molts animals sense llar.

Més de 150 persones han assistit a la cita  FOTO: Haidy Blanch

Una vintena de gossos que, amb la seva relació amb els altres animals, i les més de 150 persones que s'han acostat a l'activitat, han deixat clar que, l'únic que necessiten és que algú els tracti amb afecte en una nova llar lluny de la protectora.

Un ho ha aconseguit fins i tot abans de la desfilada. D'altres, en acabar la jornada. La resta, esperen que algú es fixi en ells gràcies a la difusió feta.

Així ho explicava Francesc Carol, responsable de comunicació de PAS Sant Cugat. "La jornada ha tingut molt bona acollida, amb molta participació en les dues desfilades. I és molt important aquesta participació així com la bona cobertura mediàtica, ja que segurament no tots podran ser adoptats avui, però sí que ho podran aconseguir gràcies a la difusió en xarxa".

La jornada l'organitzava PAS Sant Cugat

Davant l'èxit de la jornada, la Plataforma té al cap organitzar noves cites d'aquestes característiques. No solament per fomentar l'adopció i donar una nova llar a animals rescatats, sinó també per difondre l'activitat que la PAS fa a Sant Cugat. Igualment, ha destacat el fet que s'han recollit signatures per instar l'Ajuntament a esterilitzar els gats del carrer a la ciutat, i per donar suport al Refugi d'Animals de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem