Obres de millora a l'estació de Valldoreix

L’EMD de Valldoreix ha posat en marxa un seguit de treballs de millora i adequació de l’espai de la plaça de l’Estació

L’EMD de Valldoreix ha inicat unes obres a la plaça de l'Estació de Valldoreix amb l'objectiu de millorar la mobilitat de l'entorn. Les obres tenen lloc aquest dimecres 5 de desembre i la intenció és acabar-les abans de Nadal. L'actuació preveu ampliar la parada del bus urbà i oferir un àrea més endreçada per als usuaris dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

La iniciativa de l’EMD busca crear una zona més adequada per la convivència entre la circulació de vehicles i els usuaris, tant del servei de transport urbà de Valldoreix com dels FGC. Els canvis en la distribució urbanística permetran a la ciutadania un ús més racional i cívic de les infraestructures de la plaça.

Els treballs consisteixen en la modificació de la vorera per endreçar el trànsit de vehicles que paren per carregar i descarregar persones a l’estació, l’ampliació de la parada del bus urbà i la realització tasques de repavimentat, que es faran en horari nocturn per evitar al màxim les molèsties a la ciutadania. 

 
Comentaris

Destaquem