Els veïns de Mas Gener, satisfets després d'una Festa Major "molt positiva"

El barri de Mira-Sol ha celebrat la Festa Major, del 31 d'agost al 2 de setembre, amb novetats en la programació

Els veïns i veïnes de Mas Gener han quedat molt satisfets amb la Festa Major del barri, que han celebrat del 31 d'agost al 2 de setembre. "Ha estat una festa molt positiva. Més enllà de les activitats, el que més ens ha agradat és que han vingut veïns i veïnes que viuen des de fa poc a Mas Gener. Els hem pogut conèixer, ens han conegut i s'han interessat pel barri. Això és molt bo per anar eixamplant el teixit associatiu del barri. Ha estat una Festa Major molt positiva", ha assegurat al TOT Sant Cugat el president de l'Associació de Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo.

D'altra banda, segons ha explicat el president de l'associació al TOT Sant Cugat, els veïns i veïnes han quedat molt contents amb el nivell d'afluència que hi ha hagut a totes les activitats i, sobretot, amb la resposta que hi ha hagut en les novetats en la programació: "Les noves activitats, com ara el Holi Festival o la ballada de country, han tingut una molt bona rebuda. Quan fas quelcom nou no saps com anirà i, en aquest cas, ha anat molt bé", ha explicat Josep Lluís Lolo.

A més, una de les activitats estrella i amb més tradició de Mas Gener és la paellada popular. Aquest any s'ha introduït un canvi, ja que els organitzadors han contractat una empresa externa per cuinar. "Ens preocupava bastant el tema de la paella, perquè sempre l'havíem fet nosaltres i aquest any hem canviat i ho ha fet una empresa. No sabíem com aniria i realment ha anat molt bé. Hem quedat molt contents", ha assenyalat el president de l'associació.

La Festa Major de Mas Gener ha deixat grans moments i fotografies.

Més info: Les millors fotografies de la Festa Major de Mas Gener

Festa Major de Mas Gener. FOTO: Bernat Millet.

 
Comentaris

Destaquem