No hi haurà Festa Major a les Planes

Estimats veïns i veïnes de les Planes, 

 


Us volem presentar els motius que ens han portat a prendre la decisió de no celebrar la Festa Major d’enguany, ja que per les declaracions que s’han fet es dona a entendre que hi ha alternatives, però que no les acceptem. 

 


Fa anys que tots els veïns i veïnes demanem una coberta per les pistes per ser l’espai més adient del barri on celebrar els actes, però sembla que mai arriba. 
Quan no és una tela d’ombreig que cau, és una carpa que costa molts diners, i quan no són unes obres que no arriben a temps. 

 


Sentim que no se’ns ha informat amb prou temps per poder adaptar els actes a altres llocs ja que quan ens hem preocupat i hem preguntat, se’ns ha assegurat, reiteradament, que les obres haurien acabat per Festa Major, motiu pel qual hem anat pactant i contractant els diferents actes que volíem programar aquest any. 

 


Considerem que informar-nos amb tan poc temps que les obres no estarien acabades i en una reunió sol·licitada per nosaltres no posa en valor l’esforç i la dedicació que fem organitzant les festes

 


I a sobre ens demanen que ens acollim a unes alternatives que ells proposen, que consisteixen a fer una petita festa pels dies de Festa Major i després una gran festa d’inauguració, quan nosaltres la feina ja la teníem muntada perquè així ens ho van assegurar, tot això ens produeix més mals de caps que altres coses i donades les circumstàncies, creiem necessària la decisió presa. 

 


Davant d’aquesta desinformació i falta de respecte per la nostra feina de voluntaris, com a membres de Comissió de Festes i veïns, estem decebuts amb l’Ajuntament i no ens sentim amb ànims de reestructurar-ho tot per seguir patint les inclemències meteorològiques de cada any.

 


Comissió de Festes les Planes

 
Comentaris

Destaquem