Alimentació i Parkinson
'Cada vegada més estudis demostren l’impacte de l’alimentació en la malaltia del Parkinson'
Cada vegada més estudis demostren l’impacte de l’alimentació en la malaltia del Parkinson. La nutrició dels malalts pot afectar tant a l’evolució de la malaltia com a l’eficàcia de la medicació que reben.
Per això, a l’APASC hem organitzat una xerrada el dimecres 18 de juny a les 12:30 a la Sala de Cultura, que portarà per títol “Alimentació en la malaltia del Parkinson”, a càrrec de la Dra. Júlia Pardo, farmacèutica especialista de farmàcia hospitalària de la Mútua de Terrassa.
Us hi esperem a tots!
Associacio Parkinson Sant Cugat
Casa de Cultura – Carrer Castellví 8
08173 Sant Cugat del Vallès
Dilluns i dimecres de 10 a 13h
93 589 13 82 · aparkinsonsc@gmail.com
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.
