Davant l’oferta cultural a la carta, quin paper podem jugar les entitats?

El dissabte 1 de juny vam viure una prolífica jornada de pensament i d’empoderament col·lectiu a la Casa de Cultura, amb la participació de quatre experts de l’àmbit associatiu i cultural, i a la qual van assistir sòcies i ciutadania.

De les preguntes que va llençar el ponent, van sorgir noves preguntes i conclusions ben interessants: Què fan les entitats per arribar a les persones dels barris perifèrics? Ens coordinem eficaçment amb la resta de l’oferta cultural i educativa? Posem a la persona en el centre dels continguts culturals o viceversa? I els espais són “de i per a” les persones? I amb tot plegat, ja sabem sobreviure les entitats?

 

Però si algun tòpic va generar debat va ser: què podem oferir les entitats davant la massiva oferta cultural a la carta? Com ens podem diferenciar del consum cultural “des de l’habitació”?

Si voleu recuperar les principals idees sorgides d’aquest interessant debat, podeu veure el vídeo íntegre a: https://youtu.be/f_haje5R5DQ.

 

I recordeu, el dissabte 15 de juny a les 11 h baixarem aquest debat a l’àmbit local. Quins models d’èxit trobem a Sant Cugat i quines són les demandes culturals locals?

No us ho perdeu! Amb Pep Montes, Carla Alsina, Aina Serra, Manel Turon i Toni Ramon.
 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?