Iniciem la pretemporada a mitjans d’agost amb l’Amateur Masculí

La temporada mirasolenca dóna el tret de sortida el 16 d’agost, quan el seu Amateur Masculí, sota la direcció a la banqueta de Jordi Garcia, començarà els entrenaments. Unes primeres sessions que combinaran la posada a punt en l’àmbit físic, amb el segell del nou cos tècnic i les fins ara cinc incorporacions confirmades: Dani Pinillos, José Millán, Víctor Jiménez, Rubén i Kevin Pedragosa.

Pel que fa al primer equip femení, no iniciarà els seus entrenaments fins a la setmana següent. També amb el tècnic confirmat, Pedro Salado, la direcció de l’equip encara no ha anunciat les baixes i noves incorporacions.

Pel que fa al planter, no serà fins al setembre quan els 24 equips, des de juvenils fins a patufets, que es coneixeran com a mirasolencs, iniciaran els seus entrenaments. Concretament dilluns 3 de setembre començaran els equips assignats per aquell dia. En total enguany el club comptarà amb més de 300 jugadors i jugadores entre totes les categories, incrementant-se els grups amb un cadet, un benjamí i un infantil-aleví femení.
 

 
Comentaris

Destaquem