L'ànima de La Unió

Elles fan possible que l'entitat es mantingui

Ara ja fa dos anys i mig que vam fer trasllat de La Unió Santcugatenca des de l’emblemàtic local al C/ d’Anselm Clavé a l’espai temporal ubicat a la Casa de Cultura, al C/ de Castellví, 8.

En aquest impàs entre l’antic local i el nou -en el qual calculem ser a finals de l’any 2019-; La Unió es troba mancada d’un dels seus pilars.

De fet, aquesta situació no és nova per a nosaltres. Des de la seva constitució com a associació l’any 1900, La Unió ha passat per quatre locals.

En aquests processos d’itinerància és on hem après, més que mai, a reivindicar-nos com a agents actius a Sant Cugat. Qui és que, dia a dia, visibilitza la nostra raó de ser?

Elles, les nostres seccions, són les responsables que perduri forta la nostra ànima. I és que La Unió no és més que la voluntat d’unes quantes de teixir sinergies per tal de mantenir el patrimoni cultural santcugatenc viu i actual, alhora que ric i participat. Elles són, en majúscules, les que fan Teatre, Ball, Dansa, Bastons, Tradició i Lleure. A totes vosaltres, gràcies!

Normalment ens trobareu al carrer fent-la grossa, però si no ens trobeu, podeu seguir-nos a través de les xarxes a l’Instagram, al Facebook o a través del butlletí mensual.

 
Comentaris

Destaquem